Jdi na obsah Jdi na menu
 


Laserová epilace ve Wroclawi

Putování za turistickými známkami, poznáním krásných památek, nádherné přírody a dalších zajímavostí nás přivedlo na spoustu míst naší České republiky. Jako správní sběratelé turistických známek a cestovatelé jsme se několikrát rozhodli podívat se na také za hranice naší malinké země s velkým počtem turistických cílů. Nevíce zahraničních misi jsme podnikli na Slovensko, ale v poslední době jsme si velice oblíbili Polsko, kde pro nás také nebyl problém se domluvit. Během pobytu v různých koutech této velké země nás Polsko překvapilo kvalitou služeb, slušnou cenou ubytování, čistým prostředím hotelů s vynikající stravou a v neposlední řadě bychom rádi vyzdvihli příjemné chování personálu. Jeden z těchto pobytů jsme strávili v krásném městě Wroclaw, kde jsme navštívili zoologickou zahradu a rádi se procházeli historickým centrem. 

article preview

Putování za turistickými známkami, poznáním krásných památek, nádherné přírody a dalších zajímavostí nás přivedlo na spoustu míst naší České republiky. Jako správní sběratelé turistických známek a cestovatelé jsme se několikrát rozhodli podívat se na také za hranice naší malinké země s velkým počtem turistických cílů. Nevíce zahraničních misi jsme podnikli na Slovensko, ale v poslední době jsme si velice oblíbili Polsko, kde pro nás také nebyl problém se domluvit. Během pobytu v různých koutech této velké země nás Polsko překvapilo kvalitou služeb, slušnou cenou ubytování, čistým prostředím hotelů s vynikající stravou a v neposlední řadě bychom rádi vyzdvihli příjemné chování personálu. Jeden z těchto pobytů jsme strávili v krásném městě Wroclaw, kde jsme navštívili zoologickou zahradu a rádi se procházeli historickým centrem. Nedaleko jednoho ze symbolů města, kostela svaté Alžběty, jsme narazili na sídlo provozovny Laser Hair Demoval, o které nám předtím říkali na hotelu a dokonce jsme na recepce dostali k dispozici internetový odkaz https://www.depilacjalaserowa-wroclaw.pl/ .

Polsko - Wroclaw - laserová epilace Polsko - Wroclaw - socha Bohyně Polsko - Wroclaw - řeka

Nabídku služeb jsme sice nevyužili, ale ze zvědavosti jsme se na hotelu seznámili s účinky laserové depilace, která může dlouhodobě odstranit nežádoucí chloupky. Salon Laser Hair Demoval Wrocław umožní neztrácet čas neustálým odstraňováním chloupků tradičními metodami! Jejich nabídka laserové epilace je určena nejnáročnějším zákazníkům, kteří oceňují dlouhotrvající účinky. Zdejší depilační laser navíc získal hlavní cenu v celoevropské soutěži časopisu Beauty Inspiration, který má pozoruhodné účinky již po prvním ošetření! Specializují se na laserovou epilaci, ale nabízí i další kosmetická ošetření (terapeutická i kosmetická). Mnoho lidí si klade otázku, kolik ošetření je potřeba k tomu, aby si efekt hladké pokožky užil déle? V průměru 8, ale někdo může potřebovat 3 ošetření s řídkými vlasy a někdo s velmi hustými vlasy a hustými vlasy může potřebovat mnohem více ošetření. Nabízí také léčbu akné a plísní nehtů. Jednou z nejčastěji volených kosmetických procedur (pro obličej) je fotoomlazení. Oblíbené je také vstřikování účinných látek do kůže pomocí ultrazvuku. Neváhejte a přihlaste se na bezplatnou konzultaci! Odpoví zde na všechny vaše otázky! Od 20. října 2023 je pro nové zákazníky akční nabídku testovacího ošetření podpaží za 100 PLN místo 350 PLN! Laserová epilace není bolestivá. V případě velmi světlých, řídkých chlupů je potřeba více ošetření, ale u standardních se obvykle provádí 6 sérií v intervalu 6 až 8 týdnů. Může se stát, že bude potřeba více ošetření, ale to posuzuje odborník. Některým lidem nemusí chloupky dorůst vůbec – v takové situaci není potřeba provádět opakovací kúry.

Polsko - Wroclaw - pohled na město Polsko - Wroclaw - Rynek

Foto : https://pixabay.com/ , https://www.depilacjalaserowa-wroclaw.pl/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Doporučený článek

Proč si vybrat dřevěné žaluzie


Turistův ráj

Turisticka mydla


Statistiky

Online: 9
Celkem: 438948
Měsíc: 16836
Den: 741